Körunda Konferens - Golf Aktivitet

Golf som konferensaktivitet

Teambuilding är något som står på tapeten bland dagens konferenser, det är förvisso inte märkligt då konferensaktiviteter tenderar till att göra konferensen både roligare och mer spännande. Golf förknippar kanske en del inte med just en aktivitet för konferensen men det finns något med golf som gör det till en utmärkt aktivitet för din konferens. Det är inte allt för många konferensanläggningar som kan erbjuda golf intill konferenshotellet men Körunda är en av dessa, det ligger på lagom avstånd från Stockholm. Vid sidan av med naturen som omger hotellet och så golfbanan alldeles intill.

Körunda Konferens - Golf Aktivitet

Golf är en utmärk mötesaktivitet

På just Körunda kan dina konferensdeltagare få grundkurs av klubbens PRO och således därefter ge sig ut på banan, fördelen med golf är att många spelar i det privat vilket gör att det finns gott om “extra lärare”. Ni delar gruppen med en som spelar golf och en som aldrig spelat golf, det gäller då att personerna samarbetar och på så vis har du en utmärkt teambuildande konferensaktivitet som dessutom man kan välja att antalet slag är inte det som ger poäng, utan det är hur kul man har!

Hotell & Konferensanläggning med allt nära

Konferensaktiviteteten är så klart bara en del av mötet, för en lyckad konferens krävs det att anläggningen kan erbjuda utmärkta konferenslokaler, bra mat och i många fall skönt boende om ni valt att bo kvar på hotellet. På Körunda har man planerat så att allt går att nå inom minuten oavsett om man ska till en lokal, hotellrum eller restaurangen. Det gör att mötet flyter på bra och det blir väldigt smidigt för alla deltagare.

Som avslutningsvis kan vi bara säga att är du ute efter en riktigt härlig sommarkonferens med en rolig teambuildande aktivitet då är golf på Körunda något som vi tror kommer uppskattas av alla dina konferensdeltagare. Varmt lycka till med ditt nästa möte!