Lo romero golf

Alicante Golf

Alicante, Spanien

Den spanska östkustens mest minnesvärda strandstad går under namnet Alicante och lockar var år besökare från runt om i Europa. Perfekt belägen på den välkände Costa Blanca kusten har Alicante mycket att erbjuda. Njut av allt mellan soliga dagar på stranden, sena kvällar med tapas och vin till vackra sevärdheter och ett nattliv utan slut. Alicante är även den perfekta destinationen för den som vill kombinera semester med golf. I Alicante finner du några av Spaniens bästa och mest prestigefyllda golfbanor. Njut av en runda golf eller två i strålandes sol och med det svalkande medelhavet intill. 

Font del Llop Golf 

För golf Alicante är Font del Llop ett perfekt val. Här möter skotsk layout amerikansk design i en unik kombination. Font del Llop är en tillsynes klassisk 18-håls par 72 bana som bjuder på nya utmaningar vid varje exit tee. Font del Llop är ett sant mästerverk som har ritats av arkitektparet Marco Martín och Blake Stirling. Arkitekterna har lyckats framställa en fascinerande golfbana som är lika lämplig för internationella tävlingar och turneringar som den är för amatörspelare.

Banans vackra omgivning myllrar av olivträd, mandelträd och vingårdar. Den unika Font del Llop banan i sig pryds av kullar, naturliga trädgårdar och sjöar som förbinds av en forsande flod. 

Lo romero golf

Lo Romero Golf club

I det populära området Pilar de la Horadada finner du ett annat klanderfritt alternativ för golf i Alicante. Golfbanan går under namnet Lo Romero Golf och hit lockas många tack vare banans underbart harmoniska omgivning. Perfekt beläget nära såväl Mar Menor havet som medelhavet bjuder golfbanan på spektakulära vyer. Lo Romero Golf omges av ett vackert landskap i sann anda av medelhavet. Njut av en runda golf bland tallar, johannesbröd och naturligt vuxna rosmarin plantor. Lo Romero Golf erbjuder något för spelare av alla nivåer och hit kan du ta med hela familjen.