Golfresa – perfekt för gruppresor

Golfresor med vänner i utlandet

Peter, hittade intresset för golfen som 51 åring

Peter 58, började spela golf för 7 år sen när han var 51 år gammal. Sen dess har han varit helt fast och han är överlycklig att han har funnit sitt stora intresse.

“Det började med att jag blev övertalad av en kompis som alltid hängde på golfbanan. Jag kände mest att jag verkligen var nyfiken på vad allt handlade om – hur i friden kunde det vara så kul att slå med en golfklubba på en golfboll?”

Var till en början tveksam men fastnade direkt

Till en början var Peter tveksam men kände redan från början att det var en otrolig sport och började snabbt att spela mer och mer kontinuerligt. Det enda han tyckte var tråkigt med det hela var att frugan där hemma inte var lika förtjust i sporten.

“När jag väl hade fått upp ögonen för sporten så ville jag helst av allt spela så ofta jag kunde. Det var synd för mi fru Eva var inte alls lika förtjust av golf till en början som jag var, vilket var lite tråkigt för då kunde jag inte dela denna nyfunna kärlek med henne. Som tur var tog det bara något år, sen hängde hon med mig på vartenda golfspelande!

Old Thorns Manor Golf & Country EstateVarje år åker Peter och Eva med två kompisar på en golfresa, förra året var det Portugal som var resmålet.

“Det var verkligen en helt fantastisk resa, det ansåg vi allihop. Golfspelandet var verkligen högklassigt och det fanns ingenting att klaga på. Absolut den bästa golfresan vi haft hittills! Vår favoritbana var under vistelsen var Quinta do Vale Golf Resort. Däremot, trots vår nöjdhet så vill vi fortsätta vår tradition och testa ett nytt ställe. Vi har ännu inte spelat i Spanien, och det blir årets resas destination! Jag ser mest fram emot att spela på Valle Romano Golf & Resort som jag har hört otroligt gott om av några killar på jobbet.