Vinterresa i väntan på golfsäsongen

När vintern kommit och golfbanorna är stängda kan det kännas tomt för alla oss golfälskare.

Men om du istället ser det som en möjlighet att göra något nytt och roligt så finns det en massa roliga aktiviteter att göra i de svenska fjällen.

Roliga aktiviteter i Svenska fjällen

Populära vinterorter som Åre, Idre och Sälen erbjuder en uppsjö av olika roliga och spännande aktiviteter förutom den traditionella skidåkningen.

Med 100 tals skidorter kan det vara svårt att välja (se mer här https://www.freeride.se/skidorter/sverige/) men det finns en del mer klassiska och populära vinter orter som år efter år “levererar” när det gäller skidåkning, bra mat, fest och roliga aktiviteter.

Du kan till exempel ta en weekend och skoter i sälen eller varför inte prova på att verkligen njuta av vinterlandskapet genom att åka hundspann i Sälen?

Möjligheterna är oändliga för dig som vill prova på nya, roliga och häftiga aktiviteter som håller dig sysselsatt i väntan på att snön ska smälta och golfsäsongen åter igen är igång.

Bra boende i Sälen 

När du väl bestämt dig för att boka en rolig weekend i fjällen så gäller det att hitta ett bra hotell som dessutom ligger nära restauranger och andra bekvämligheter.

I sälen finns det klassiska “högis” som ligger nära allt du kan komma att behöva för en perfekt mini semester fylld med aktiviteter.

Du hittar allt från den vanliga pizzerian till den mer lyxiga tre rätters middagen på detta klassiska vinter hotell.

Visste du att svenska golfare ofta är väldigt aktiva besökare i fjällen på vintern? Så varför låta snö och kyla stå i vägen för att du ska ha roligt? Glöm golfen för ett tag och låt de svenska vinterorterna uppfylla dina behov av äventyr och naturupplevelser.

Och du är det kanske så att du funderar på att ta med hela företaget norrut för en fjällkonferens? Ja då är det återigen perfekt att boka denna på en av de stora fjällorterna.

Välkommen till fjällen!