Golfers – Bästa golfappen på marknaden

Boka golf med golfers

För alla oss som älskar att spela golf har bokning av greenfee varit något som man alltid vill få gjort smidigare, billigare och snabbare när man får en stund över för att gå en runda. Det är här den uber-liknande appen Golfers som nyligen lanserades har hittat sin publik. Dels för att göra det enkelt att boka greenfee men även att utveckla prissättningen genom att golfbanor kan erbjuda dynamisk prissättning genom att sätta lägre priser på icke bokade tider under såväl hög som lågsäsong.

Dynamisk prissättning på golfbokningen

Vi återgår till det som är unikt för golfappen Golfers, dynamisk prissättning på greenfee:n. Genom att till Golfers kopplade golfklubbar kan enkelt och snabbt lägga in priser för greenfee kan man även addera sista minuten priser som är bokningsbara 72 timmar innan spel och som sätts utifrån efterfrågan, lika taxi för Uber.

Kopplat till GIT – Använd ditt GolfID

Genom att Golfers är kopplat till det nationella GolfID loggar du på med dina uppgifter som du använder på t.ex golf.se, inget behov av registrering märkliga kopplingar eller svåra processer. Ladda ner appe, logga in och börja boka. Enklare kan det inte bli.

Ladda ner Golfers idag eller läs mer på Golfers hemsida – golfersweden.se för att få reda på mer om golfappen som kommer revolutionera greenfee-bokningen för många svenska golfare!