Golfbana

Fantastisk golfupplevelse på Körunda

Man behöver inte åka långt för att njuta av en magisk golfweekend när man bor i Stockholm. 35 minuter från city ligger vackra Körunda Golf & Konferenshotell. Mitt i naturen vid sjön Muskan spelas golf på en 27-håls bana med stor variation utmaningar, annat är kanske inte att vänta när slingorna kallas, berg, dal och sjö. Golfen på Körunda är en enastående vacker upplevelse som garanterat får dig att vilja komma tillbaka.

Avkoppling och boende mitt på banan

Golf på KörundaOm Körunda ligger nära Stockholm så är det inget i jämförelse med hur nära banan ligger hotellet. Knyt skorna och stig rätt ut på första tee. För att säga det på golfspråk så kan man ohippa från rummet. Just hotellrummen är något alldeles extra på Körunda, vyn vätter antingen mot banan eller mot sjön Muskan. På nedre plan har man uteplats och övre plan får njuta av en något maffigare vy. Sängarna är sköna och inredningen går i en naturnära och Skandinavisk stil. Enkelt, elegant och bekvämt. Allt på hotellet ligger nära men är ändå lagom avskilt. Lobbyn mötet en med ett stort ljus och man kan inte annat än avundas de som dagligen får spendera sin tid här. Restaurangen behöver man inte gå många steg till, här serveras frukost när morgonsolen strålar in och på kvällen är den tända ljus som står för den behagliga stämningen. Maten på hotellet är exceptionellt bra vilket Körunda varit omtyckt för i flera år. Både till frukost som lunch och middag kan man räkna med att det blir kvalitet på tallriken.

En våning ner kommer man ner till relaxavdelningen eller relaxen, här finns bubbelpool, ångbastu och träningsyta. Allt som en kropp behöver efter flertalet timmar på banan med svingar. Vi passar själva på att njuta lite extra och stannar en extra stund, ett glas rosé, öl och lite nötter gör att man gärna stannar ännu längre. Det är genuint mysigt i relaxavdelningen precis som Körunda överlag. För en golfweekend eller bara en weekend för att komma iväg är Körunda en magisk oas som få platser i Stockholm kan mäta sig med. Därför är det varmaste rekommendation som vi tycker att man ska planera en golfhelg på Körunda golf och konferenshotell. Happy golfing!